Koopjeshoek is heerlijk gevuld in de webshop

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Koopjeshoek is heerlijk gevuld in de webshop

Jippie, wie houdt er niet van koopjes?
In mijn webshop in de koopjes hoek zijn heel veel nieuwe producten toegevoegd. Voor alles geld op=op. Wil je iets hebben dan verneem ik het graag. Natuurlijk kan ik het ook direct naar jou toe laten sturen, dan zet ik de opdracht, na betaling gelijk voor jou in het systeem.

En in het atelier heb ik ook een leuke koopjes hoek ingericht. Dus zoek je nog iets leuks voor onder de boom? Je slaagt vast bij mij. En wil je wachten tot je uit de nieuwe catalogus kunt bestellen? Vraag dan een leuke cadeaubon. Ik maak een echt cadeau van jouw bon.
De nieuwe voorjaars mini en SAB catalogussen zijn binnen! 
Als je in de buurt bent kom ze gerust halen.
Deze kaart is gemaakt met de Quite Curvy set uit de voorjaarscatalogus.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.