It starts with art in de Monthly Team Blog Hop November 2019

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

It starts with art in de Monthly Team Blog Hop November 2019

Al weer een maand voorbij. Hoogste tijd dus om weer mee te doen met de Bloghop van de training die ik volg bij Kylie en Bruno Bertucci. Gebruik eventueel google translate om de tekst te volgen.

If necessary, use google translate to follow the text.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

De komende week staat in het teken van OnStage. Woensdag vertrek ik naar Dortmund. Alles draait dus om creativiteit en art. Toepasselijk om met deze set aan de slag te gaan.

Vandaag als basis een mooie mini pizza box van Stampin’ Up! Deze eerst bestempeld, gesponsd en de bovenkant bekleed. Een heel mooie stevige verpakking waar je zekers iemand mee verrast. Deze week ga je nog een aantal andere varianten op dit blog voorbij zien komen.

Stempel het flesje 1x met Memento Black op een Whisper White van 8 x 8 cm. Laat even drogen. Stempel het flesje ook 2x op dun kladpapier.
Dek je eerste afdruk af met je afdruk op kladpapier. Stempel je volgende afdruk erover.
Een vrolijke flessen bedoening.
In het doosje kan je natuurlijk van alles doen…..
Wil je meer inspiratie opdoen? Hop dan gezellig mee met mijn mede cursisten van over de hele wereld.

Het filmpje van mijn fb live is ook terug te zien op mijn YouTube kanaal. 

Vandaag is het ook 11 november, de dag dat kinderen in Noord Holland langs de deur gaan met een lampion. Ze zingen dan een liedje, hebben een lampionnetje mee en krijgen dan een snoepje. Een kleurrijk feest. Daarom kleurrijke projecten. Tevens leuk om nog even de aandacht te vragen voor mijn nieuwe project/ cursus: Kies voor kleur. Tijdens mijn fb live van maandag 11 november vertel ik er meer over. Je kan deze uitzending natuurlijk altijd terug zien via YouTube.

Meer info over deze cursus lees je hier volg deze link: https://ellenliefting.blogspot.com/p/kies-voor-kleur.html Voor de 1e maand kan je nog inschrijven tot 14 november.
Dankjewel
voor je bezoek aan mijn Stampin’ Up! blog.
Veel
plezier met de inspiratie die je hoop ik hebt opgedaan.
Heb
je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik
adviseer je er graag over.
En
wil je iets bestellen? Ik verzorg graag jouw bestelling.
Liefs
Ellen Liefting, Onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.