Inspiratie van teamleden, creatieve pakketjes ontvangen. Kadootjes altijd leuk!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Inspiratie van teamleden, creatieve pakketjes ontvangen. Kadootjes altijd leuk!

Iedere maand krijgen alle leden van het Stampin’ Up! Tulpenteam een materialen pakketje om mee aan de slag te gaan. Altijd weer een verrassing wat iedereen er mee gaat maken. Jullie gaan vast weer mooie projecten voorbij zien komen.

Nu werd ik laatst verrast met een leuk pakketje van Elles de Lang. Elles is ruim twee jaar geleden een teamlid geworden van het Tulpenteam. SUper leuk en blij word ik van haar stijl en manier van werken. Een kei in het maken van leuke projecten en geeft ook leuke workshop. Zoek haar zeker even op op het internet. Bijvoorbeeld op haar Instagram account: https://www.instagram.com/langellesde/.

 Dankjewel Elles voor dit leuke project. Heerlijk om ook eens zo aan de slag te gaan.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.