Iets ouds en iets nieuws in deze bloghop laten we je genieten van beiden van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Iets ouds en iets nieuws in deze bloghop laten we je genieten van beiden van Stampin’ Up!

Vandaag hop je gezellig mee langs mijn Stampin’ Up! collega’s. Leuk dat je ook mijn blog bekijkt. Kijk vooral verder en verderop in dit bericht vind je een lijstje om verder te hoppen. Veel plezier!
Vandaag willen we je graag laten zien dat we graag met de nieuwste materialen werken. Echter hebben we ook allemaal we wat favorieten die al een tijdje mee gaan. Bij welk merk kan je zo lang op een stempelset vertrouwen? Heel erg fijn dus.
De set Very Versailles is een zeer praktisch toepasbare set. Voor vele doeleinden te gebruiken. En het kan niet mislukken. Een mooie kaart is zo klaar.

Ik heb deze set gecombineerd met de nieuwe set Arrange a wreath. Ook een toppertje, natuurlijk koop je hem als bundel, de stempels met de dies er bij. Deze week zie je hier op mijn blog vele voorbeelden voorbij komen. Donderdag 27 augustus om ca. 11 uur ga ik live via mijn fb pagina en laat ik je ook een voorbeeldje met deze set zien. Natuurlijk terug te zien via mijn YouTube kanaal.
Vandaag een “kado-enveloppe” met kaart. Heel erg handig om even iemand een hart onder de riem te steken die even tegenwind heeft. Lekker met een reepje chocolade erin of een leuke bon natuurlijk. 

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hop dan gezellig door naar een Stampin’ Up! collega. Wie er allemaal mee doen zie je hier. Je kunt nu door hoppen naar Yvon van Heugten Doensen
                                                 
Kristen Cunningham
Annette Elias
Elly Rijnvis
Ilona de Bont-Beniest
Barbara van der Boom
Ellen Liefting – je bent nu hier –
Suzanne Smit
Geke van der Vegt
Ingrid Heijnen-Hermens
Danielle Bennenk
Simone Denekamp
Adrina Smulder
Of wil je nog even terug naar het vorige blog van Barbara van der Boom?
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.