Herinneringen en ervaringen van OnStage in Dortmund november 2019

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Herinneringen en ervaringen van OnStage in Dortmund november 2019

Vorige week was ik naar het geweldige jaarlijkse evenement van Stampin’ Up! Op woensdag vertrokken met 3 teamleden van het Tulpen Team. Elles, Barbara en Maya waren mijn maatjes voor deze week. Heel gezellig samen in een appartementje in de stad. Lekker samen koken, lachen, huilen, praten, wijntjes doen en niet knutselen. Grote volle tas mee, echter geen tijd en of energie hier meer voor avonds.  Het waren samen topdagen.

Donderdag melden in het conferentie oord, de Messe. We werden gelijk verwend met een supermooie rugzak, met een geweldige stempelset erin, een mooi schrijfblok, leuke set pennen en grappige buttons. Ook het keycord met kaartje met de lintjes met de titel en extra prestaties was weer leuk. Geweldig om te zien dat sommigen een sliert tot aan de grond bijna hebben.

Natuurlijk even samen op de foto met elkaar en met een paar collega demo’s. Hier met Monica Gail, ze was erg enthousiast over ons tulpenbedrijf. Wie weet komt ze wel langs met haar team.

Super trots op deze 3 meiden. Voor de Nederlandse groep deden ze een presentatie over hun Stampin’ Up! reis. Zo stoer dat ze het gedaan hebben! SUpergoed.

Maya lekker aan het stempelen na de geweldige lunch.

En ook Barbara lekker aan de slag.

Elles ook heerlijk even met papier en stempels aan de slag.

En ja ik vermaakt me ook prima.

Daarna hebben we met veel collega demo’s bijgekletst en natuurlijk volop geruild, oftewel geswapt.
Tijdens mij fb live van afgelopen week heb ik de swapps uitgepakt en je kan het hier op mijn YouTube kanaal terugzien. De link: https://youtu.be/0LpHmI3Q2M4

Het evenement werd geopend met een indrukwekkende drum show. Vervolgens presentatie van medewerkers, stempel demonstraties, vieren van de prestaties van vele collega’s. Een geweldige combinatie van iets leren, lachen, huilen, dansen, klappen, luisteren en iets doen.

Ook de seo Sara en Shelli waren regelmatig op het podium te vinden. Ze sloten onstage af met een geweldige stempel demonstratie met een lach en een traan. Hoe kan het ook anders.

Heb je nou zoiets van dit zou ik ook best willen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Je kan op ieder moment in het jaar demonstratrice worden. In januari komt er weer een supermooie actie aan. Je leest er snel meer over.
Bedankt nu voor het lezen van dit bericht.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.