Hello Again, hop vandaag gezellig mee langs de blog van mijn Stampin’ Up! Collega’s.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Hello Again, hop vandaag gezellig mee langs de blog van mijn Stampin’ Up! Collega’s.

Het mooie van de producten van Stampin’ Up! is dat ze heel lang leverbaar zijn. Een nieuwe jaarcatalogus, op 3 juni jazekers komt er weer een nieuwe! Altijd even spannend welke sets doorgaan in het nieuwe jaar. Sommige sets zijn zo mooi, zonde om die uit de collectie te halen. Andere zijn natuurlijk ook mooi, echter goed om een evenwicht te houden tussen nieuwe stromingen en blijvertjes is een mooie uitdaging.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Iedere dag inspireer ik je hier om zelf creatief aan de slag te gaan.
Vandaag kan je gezellig mee hoppen langs de verschillende bloggen van Nederlandse Stampin’ Up! collega’s. Verderop in dit bericht de namen en link naar de volgende blog.
Erg blij ben ik met het feit dat de stempelset Beauty Abounds nog een jaartje mee gaat. Soms denk ik ook, wat heb ik hier veels te weinig mee gedaan. De stempels zijn SUper mooi en de dies die je er bij kan kopen zijn ook super. Het is een hele uitgebreide set. Heel veel vlinders. Groot en klein.
Op deze grote kaart, a5 formaat, heb ik met behulp van de dies ook reliëf aangebracht. Ook een techniek die ik te weinig gebruik. De stippeltjes stempel is perfect om mooie randjes om de kaart mee aan te brengen. De kleuren cardstock die ik gebruikte zijn Highland Heather en So Saffron.
Ik heb eerst een stapeltje vlinders gestanst.
Tip: Als je toch draait, leg gelijk je plaat vol, kan je gelijk meerdere kaartjes maken.

Door een embossing mat ipv een snijplaat op je bigshot te leggen krijg je een heel mooi diep reliëf. 

De “stippen” stempel langs de rand stempelen. Het geeft een geweldig resultaat.

Kleur op kleur stempelen, altijd mooi subtiel Highland Heather cardstock en inkt zijn hier gecombineerd.
Dankjewel voor je bezoek aan mijn blog. Als Stampin’ Up! demonstratrices in Nederland willen we jullie graag samen inspireren. 
Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hop dan gezellig door naar collega 
Of wil je nog even terug naar de vorige collega? 

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.