Heb jij zin om meer met je hobby te doen? Lees dan vooral door.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Heb jij zin om meer met je hobby te doen? Lees dan vooral door.

Ongeveer 3,5 jaar geleden ben ik begonnen als Stampin’ Up! demonstratrice. Ik was al stempel verslaafd en gaf al creatieve workshops. Ik wilde ook graag meer met stempels en inkten doen. Ik wilde geen hobbywinkel beginnen, voorraden aanhouden en altijd inschatten wat het actuele aanbod is en wat ik in huis moest hebben leek me niets. Stampin’ Up! was voor mij de oplossing. Een geweldig mooi merk. A1 kwaliteit inkten, stempels, papier, linten en nog veel meer. Hele mooie catalogussen en geweldige ondersteuning. De eerste tijd bijna alles in het engels, inmiddels wordt heel veel vertaald voor de Nederlandse markt. 
Nu schrijven we dus september 2020 en heb ik er echt mijn bedrijf van gemaakt. Ik werk meer dan ooit, het voelt alleen niet zo. Soms wel hoor als ik de boekhouding bij moet werken of wat andere dingen doen. Echter meestal geniet ik met volle teugen. 
 • Mijn werk is mooie dingen maken.
 • mijn werk is lieve andere creatievelingen ontmoeten en dingen leren.
 • mijn werk is foto, filmpjes en teksten maken om anderen te enthousiasmeren
 • mijn werk is heerlijk samen aan de slag gaan
 • mijn werk is anderen verwennen met een gezellige workshop en lekker eten.
 • mijn werk is mijn Tulpenteam helpen, ondersteunen en samen genieten.
 • mijn werk is samen met deze nu 14 1e lijn, 3 tweede lijn en 3 derde lijn meiden ervoor gaan.
 • mijn werk is……mijn hobby.
Dit is niet zomaar ontstaan. Nee daar zitten heel wat uurtjes in. En nee ik word er nog niet rijk van. Echter inmiddels gaat dat wel steeds beter. Ik heb een mooie klanten kring en daar komen steeds nieuwe mensen bij.
Dit is mijn verhaal. Wat is jouw verhaal? 
 • Wil jij ook meer doen met je hobby
 • wil je beginnen met stempelen
 • wil je wel eens iets anders doen.
Neem dan contact met mij op zodat ik je meer kan uitleggen. Stampin’ Up! is een Amerikaans merk wat alleen haar producten verkoopt via onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrices. Ik ben één van de paar honderd die er in Nederland zijn. Sluit je je aan bij het Tulpenteam dan ben je van een aantal dingen zeker verzekerd.
 • begeleiding bij jouw creatieve reis, regelmatig online workshop en mogelijkheid om in het atelier te werken.
 • iedere maand een Tulpenteam cadeautje, een materialen pakketje waar iedereen mee aan de slag gaat en daardoor inspireren we elkaar.
 • een besloten Facebook groep waarin ik iedere week live ga en de nieuwste ontwikkelingen bespreek.
 • een app groep voor actuele dingen
 • maatwerk begeleiding waar gewenst. Sommigen willen iets meer, anderen iets minder. Dit blijft heel persoonlijk.
 • regelmatig een gezellige bijeenkomst in het atelier als dit mogelijk is
 • regelmatig een gezellige online bijeenkomst via het programma teams 
 • over jouw bestellingen ontvang je coupons die je toegang geven tot workshops in het atelier.
In de maand september is er een speciale actie voor nieuwe demonstratrices.

Jouw investering voor de start van jouw eigen bedrijf bedraagt € 129,=.Wil je er meer over weten, neem dan snel contact met me op via mail of telefoon. Geef aan wanneer je gebeld kan worden.

Gezelligheid in atelier bij-Ellen
En ja dit kan ook zomaar gebeuren. Een gezellige BBQ na een dagje, samen met de partners.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.