Geboorte kaartjes met die schattige uiltjes van #haveAhoot van Stampin’ Up!

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Geboorte kaartjes met die schattige uiltjes van #haveAhoot van Stampin’ Up!

Het leuke van een stempelset met dies is dat je er zo veel mee kunt. Ook geboorte kaartjes maak je dus met deze set. De techniek zag je gister in het filmpje al voorbij komen. Ook weer heerlijk de uiltjes inkleuren met de Stampin’ Blends.

Enne het blauwe kaartje is al onderweg. Dit keer naar een overgroot moeder/ oma. Hoe leuk is dat?
In de facebook groep voor de klanten en teamleden van het Tulpenteam hebben we iedere maand een leuke uitdaging. Deze gaan dus als extra inspiratie in deze groep. Nog geen klant of overweeg je het om demonstratrice te worden? Ik informeer je graag.
Staat er nog iets op je wensen lijstje? Misschien leuk om deze maand te bestellen omdat ik dan een leuke extra actie heb. Je mag me je bestelling toe mailen, ik neem z.s.m. contact met je op. Ook direct in de webshop bestellen kan ook. Het cadeautje volgt later.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.