Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stampin’ Up! Crafting Club aanpassingen!

1 december: 19:00 - 21:00

Crafting Club bij Ellen, workshops met papier stempels en inkt

Helaas is een avond Crafting Club met de huidige Corona maatregels niet mogelijk. Op de vrijdag ben je zowel in de ochtend als de middag welkom voor de crafting club/ bakkie en kaart. Zie de data in de agenda. Meld je daar ook graag aan. We willen op ruime afstand van elkaar werken, dus beperkt aantal plaatsen.

Nieuw: Crafting Club online: gezellig creatief aan de slag in mijn besloten facebook groep voor klanten en Tulpen teamleden. Vooraf zet ik een materialen overzichtje in de groep. Ook kan je je een materialen pakketje bestellen. Meestal € 5,= incl. verzenden. Nog geen lid van deze groep, wordt Stampin’ UP! klant van mij of mijn teamleden en je bent van harte welkom in deze groep.

Iedere week zorg ik voor een nieuwe uitdaging waar je met enige ervaring mee aan de slag gaat. Denk bijvoorbeeld aan een kaart, een doosje of een  verpakking. Veelal is een persoonlijke invulling van kleur en thema bij het project mogelijk. Bij de prijs is het gebruik van de basismaterialen inbegrepen, extra materialen worden apart afgerekend. Eigen basis gereedschap wordt door een ieder zelf meegebracht. Heb je dit nog niet dan mag je mijn gereedschap uitproberen.

Prijs:  € 15,= per keer of € 12,50 bij afname Crafting Club strippenkaart en voor leden van het Stampin’ Up! Tulpenteam. Neem hiervoor contact met mij op

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bij Ellen
Herenweg 91
Egmond-Binnen, 1935AH Nederland
+ Google Maps

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *