Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstarrangement maken bij Ellen

13 december: 19:30 - 21:30

€37.50
kerstimpressie bij ellen

Wat is kerst zonder een mooi kerst stuk in huis? Speciaal door jou zelf gemaakt?

Wat hoort er in een mooi kerststuk: Vers groen op een mooie basis. Een tafelstuk of juist een hoog stuk op een poot. Kleine kerstdetails en een licht element. Er is een ruime sortering in kleuren kerst decoraties waar je uit kunt kiezen. De foto is een kerst impressie. Laat je verrassen.

Heerlijk aan de slag met deze materialen om er een mooi stuk van te maken. Er zullen meerdere varianten mogelijk zijn.

We zijn tenslotte niet allemaal hetzelfde en het favoriete plekje waar jouw stuk moet staan is anders dan die van je buurvrouw.

Mooi worden ze zeker allemaal wel.

Een workshop bij Ellen is compleet inclusief alle materialen en aangekleed met een bakkie, wat lekkers en met kerst vaak nog wat meer.

Het complete arrangement kost € 37,50 per persoon.

Kies een datum die op de site gepland staat. Meld je aan en jouw plekje is na betaling gereserveerd. Wil je met een groep van minimaal 8 personen komen ( 8 is echt 8) neem dan contact op wellicht een aparte datum te reserveren.

Wil je een klein stukje maken met een eigen basis of een krans wikkelen? Kijk dan naar de 2e kans momenten, de prijs is dan afhankelijk van de gebruikte materialen. Vanaf € 15,= per persoon excl. materialen.

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€37.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
kerstarrangement 13 dec 19.30
Maak je mooiste kerststuk onder deskundige begeleiding
37.50
10 beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *