Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerst in Oktober Advent slinger maken

30 oktober: 10:00 - 16:00

€62.50
Advent slinger creatief workshop pakket van bij Ellen

Op een mooie herfstdag, lekker aan de slag met een project waar je heel december plezier aan gaat beleven. Eind augustus hebben we deze dag in zomerse sferen beleeft. Op deze herfstdag is het in de morgen een combinatie van live in het atelier en live in de rest van Nederland via een online opname. De kopers van de Kies voor kleur pakketten kunnen vanuit huis de workshop in de ochtend ook volgen. Dan zal vooral de uitleg van de verschillende doosje plaatsvinden. In de middag kan een ieder lekker verder met de doosjes werken.

We gaan heerlijk een hele dag creatief, gezellig en lekker aan de slag om een advent slinger te maken.

24 doosjes met een bonus voor de 25e!

We gaan werken met de materialen van de Gingerbread & Peppermint serie, in de Mini winter catalogus vind je dit terug op pagina 8 en 9.

We gaan een mix van verschillende doosjes maken en gaan ook voor wat vulling van de doosjes zorgen.

Het is best een project om te maken, we trekken er dus een hele dag voor uit. Om 10 uur beginnen we en om 16.00 uur gaan we echt afsluiten.

Natuurlijk zorgen we voor drankjes en catering door de dag heen. Een heerlijke lunch, aangekleed bakkie. Gaat helemaal goed komen.

Ik kan deze hele dag, inclusief een ruim materialen pakket voor minimaal deze advent slinger aanbieden voor € 62,50.

Een extraatje voor een ieder die de geweldige stans “pretty pillow box dies”, 156326 voor de leuke kussendoosjes via mij of als teamlid van mij besteld dan ontvang je bij boeking van deze dag een extra pakje Kraft papier, 156325 t.w.v. € 7,25.

Je neemt deze stans dan deze workshop dag mee zodat je daar ook mee kunt werken.

Tip bestel de stans in de SAB periode ( tm. eind september) doe er nog wat leuke dingen bij dat je bestelling 60 euro wordt. Je kan dan ook nog een leuk cadeautje uit de SAB catalogus uitkiezen.

Deze workshop wordt als dag workshop in het atelier aangeboden voor € 62,50.

In oktober wordt dit ook als Kies voor kleur materialen pakket aangeboden. Het wordt dan een materialen pakket voor de 25 doosjes, lint en wat extra versiersels. Exclusief vulling van de doosjes. Dit pakket gaat € 17,50 kosten. Wil je liever het thuisworkshop pakket bestellen ga dan naar deze bestelpagina. Ik vermeld dit nu alvast om geen verwarring of misverstanden te krijgen. In het atelier is er dan op zaterdag 30 oktober dezelfde workshop dag te volgen als op 28 augustus.

De kies voor kleur pakket klanten kunnen de online workshop van de ochtend volgen of later terug zien. Hierin worden de verschillende varianten van de doosjes uitgelegd en voorgedaan.

Gegevens

Datum:
30 oktober
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€62.50
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Advent slinger workshop 30 okt
Een super complete workshop dag om jouw eigen advent kalender te maken.
62.50
8 beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *