Embossing tips en trics in de Hallo Herfst-Winter Facebook hop van de nederlandse Stampin’ Up! demo collega’s

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Embossing tips en trics in de Hallo Herfst-Winter Facebook hop van de nederlandse Stampin’ Up! demo collega’s

Leuk dat je mijn blog bezoekt, wellicht kom je hier door een facebook hop via een collega Stampin’ Up! demonstratrice. Neem gerust een kijkje, er is hier veel te beleven. En hop daarna lekker door, via Facebook naar een volgende collega.
Embossen wil niets meer zeggen dan verhogen. Dat kan je koud doen, met embossingmallen op je Big Shot. Of heel embossen, embossing poeder laten smelten met behulp van een heat tool. Poeder en plakken dat is het basis principe. Tijdens een FB live liet ik een paar andere techniekjes zien. 
Geweldig toch die extra zilveren streepjes op het toch al zo mooie papier!
Ik heb alles verwerkt op dit geweldige nieuwe Kado doosje, 153571 te vinden op pagina 70 van de nieuwe catalogus. Een combinatie van stempels, dies of als een bundel te koop. Neem zeker even een kijkje. Vanaf 4 augustus kan ik hem voor je bestellen.
Ik heb verder ook gewerkt met de Gift Wrapped bundel, de strikken pons is geweldig. In het blogbericht van gister zag je hier ook al een aantal voorbeelden mee.

                

Misschien ben je al door gehopt via Facebook. Toch geef ik ook hier graag even de linken naar de pagina van de collega waar je naar toe kunt hoppen: 
Als het goed is heb je hiervoor de pagina van;
Cornelie van Wingerden bezocht 

www.facebook.com/cornelie.vanwingerden

En hop je nu door naar de pagina van:

Wil je zien hoe ik dit bijzondere doosje maakte? Neem dan zeker een kijkje op mijn YouTube pagina.

https://youtu.be/pzcmBPfKrec

                                   
In augustus geen workshop pakket, Kies Voor Kleur, van atelier bij-Ellen zelf. Deze maand promoot ik graag het zeer complete pakket van Stampin’ Up! zelf. Voor € 26,= kan deze box ook voor jou zijn.

Als je op de foto klikt zie en hoor je een uitleg van Sara over deze kit. De engelse kit, 155231, kan ik vanaf 11 augustus voor je bestellen. Geef op tijd jouw gegevens door. Want op =op.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
 

Versamark Pad

€ 11,50

 

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.