Eenvoudige, originele kado verpakking.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Eenvoudige, originele kado verpakking.

Een idee voor originele verpakking om geld of een kadobon te geven is altijd welkom, toch?

Daarom vandaag deze eenvoudige verpakking. Gebruik hem gerust voor de uitdaging van oktober van de Facebook groep Crafting bij-Ellen. Maak een leuk verpakking.

De basis is een vel van 15,3 x 15,3 cm. Oftewel een 6×6 inch zoals we er zoveel van hebben. Een heerlijke basis maat om mee aan de slag te gaan.

Je kan zelf gaan stempelen op papier of een design papier gebruiken. De keus is aan jou.

Bepaal wat de onderkant van je papier is en ril hier een rand van 2,5 cm. Dan kwart slag draaien en de zij naden rillen op 4 en 11 cm.

Knip vervolgens de onderhoeken weg, zie voorbeeld. en vouw de naden mooi scherp met een vouwbeen. Pons een half rondje uit de voorkant om je kaartje of inleg er gemakkelijk uit te kunnen halen. Gebruik daarna dubbelzijdig tape op de plakstroken en zet in elkaar.

Je kan een voorkant kaartje maken, bv maat 6 x10 cm. Bestempel en of versier dit.
Maak een insteekvel, 6,5 x 12,5 cm en bewerk dit. Vul aan met een tabpons, lintje om geld tussen te stoppen of wat je zelf leuk vindt. Laat je creatie graag zien in de groep.

Ben je nog geen lid van de groep? Wil je op een positieve manier inspiratie delen dan ben je van harte welkom. Meld je snel aan.

Dankjewel
voor je bezoek aan mijn blog.
Veel
plezier en inspiratie.
Heb
je vragen over de gebruikte technieken en of materialen?
Ik
adviseer je er graag over.
En
wil je iets bestellen? Ik verzorg jouw bestelling graag voor je.
Liefs
Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.