Een workshopdag in het thema feest, gun jij jezelf dit feestje?

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een workshopdag in het thema feest, gun jij jezelf dit feestje?

Wat was het een feestje op deze workshop dag met het thema feest. We zijn volop aan de slag gegaan met de stempelset # Nothing’sBetterThan en de bijpassende dies Love you more than. In dit bericht een aantal foto’s van de dag. Wil jij ook wel eens een feestje regelen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wordt je 50 en wil je dat anders vieren? Of neem je afscheid van je collega’s? Of gewoon eens lekker een dagje met je vriendinnen bijkletsen en ondertussen iets leuks maken en lekker eten. Heel veel mogelijkheden.
Vroeg opstaan om een aantal lekkernijen nog even vers te bakken.

Sommige dingen kan je beter aan de meestersbakkers over laten. Heerlijk gebakjes van De Roset uit Castricum. 

Genoeg zoet en hartig te snoepen. Met een heerlijke shake die Hester lief geregeld had.

Op gepaste afstand heerlijk aan de slag. Leuk iedereen lekker op haar eigen manier genieten.

Heerlijke high tea en met deze set aan de slag. Geweldig toch?

Uit het aanbod aan projecten kon iedereen ook een eigen keus maken. In ieder geval ging iedereen met allemaal leuke en mooie cadeautjes naar huis toe. Een bloementaartje was het laatste project. Gewoon omdat het kan.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.