Een #vrolijkeViooltjes krans voor alle moeders die het niet mee meemaken.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een #vrolijkeViooltjes krans voor alle moeders die het niet mee meemaken.

Vandaag een krans van viooltjes. Ik moest echt aan mijn moeder denken bij het maken van deze krans. Helemaal haar kleurtjes en motiefjes. Ook was ze gek op viooltjes. Gezellig in potten in de tuin. Ze blijft mijn moeder, is alleen al heel lang niet meer bij ons.
Misschien heb jij ook wel mensen die je mist. Toch mooi om ook daar eens iets voor te maken? En morgen kunnen we dan denken aan alle moeders die er nog wel zijn. Een eigen moeder, een oppasmoeder, een kadomoeder, een bijzondere moeder/oma of gewoon een bijzondere vrouw. Succes met iets maken en geven.

Ik heb voor deze viooltjes krans gewerkt met de stanzen van de set Vrolijke viooltjes. Je vindt hem in de catalogus op pagina 29. Er is een nederlandse stempelset 157031 en een engelse, Pansy Patch. Ook als bundel in combinatie met de stansen te koop. 
Wil je meer weten over deze geweldige viooltjes stempels en stansen? Onderaan dit bericht vind je de producten. Voor deze krans heb ik een pakket papier gebruikt wat nu niet meer in de collectie is. Echter het blijft natuurlijk wel heel mooi papier en fijn om mee te werken.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.