Een sketch als basis voor iedereen die mee doet met de Stempel schatten bloghop

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een sketch als basis voor iedereen die mee doet met de Stempel schatten bloghop

Hoi wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Misschien ben je hier vandaag gekomen via de bloghop die ik samen met Nederlandse collega demonstratrices doe. Kijk vooral lekker even rond en hop dan weer verder naar de volgende collega. Verder in dit bericht vind je de link.

Stampin’ Up! heeft heel veel mooie materialen. Sommige zijn pareltjes die wellicht aan de aandacht van sommigen zijn ontsnapt. Wij vinden het leuk om deze pareltjes extra onder de aandacht te brengen in deze bloghop. Vandaag hebben we afgesproken om allemaal een pareltje te gebruiken en deze te gebruiken in een zelfde sketch.  Deze sketch was het uitgangspunt:
Een sketch moet je zien als een soort malletje waarmee je aan de slag gaat. Het hoeft niet precies hetzelfde, alleen je hebt een mooie basis van waaruit je kunt gaan werken.
Deze week ben ik vooral aan de slag gegaan met driehoekjes. De set the right triangle, 153625 in combinatie met de dies, 152710 vielen me gelijk op in de catalogus. Op pagina 35 van de jaarcatalogus vind je meer informatie.
Ik vond het leuk om de sketch uit te werken op een tasje. Deze maak je simpel en snel op je snijmachine. 
De basis is een vel DSP van 26,5 x 25 cm.  Ril op de langste kant op 10; 12,5 ; 22,5  en 25 cm.
Ril de kortere kant op 2,5 cm.
Vouw alle naden goed met je vouwbeen en knip plakstrookjes in. Zie de foto.
Donderdag tijdens mijn fb live om 10.00 uur maak ik ook een tasje. Dit kan je natuurlijk ook later terug zien op mijn YouTube kanaal.
Vouw alle naden goed en plak vervolgens de elementen op. De sketch heb ik verwerkt in het design van dit tasje.

Knip de plakstroken schuin in, dan past het allemaal nog mooier.
De sketch in natuur tinten.
Dat je met deze sketch nog veel meer kunt doen laat ik je graag tijdens mijn volgende fb live zien. Het is ook een leuk uitgangspunt om met inkt en mallen aan de slag te gaan.

Donderdag 10 uur.
Hoogste tijd nu om door te hoppen naar mijn Stampin’ Up! collega’s. Leuk dat je hier was en leuk om te lezen wat je er van vindt. Veel plezier nog.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.