Een ornamentje maken, lancering Kies voor Kleur 10 en nog veel meer leuke dingen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een ornamentje maken, lancering Kies voor Kleur 10 en nog veel meer leuke dingen.

Tijdens mijn facebook live van donderdag 10 september heb ik veel laten zien en verteld. Onder andere een aantal pompoen decoraties die in mijn atelier te koop zijn.
Deze leuke opgemaakte pompoenen zijn in het atelier te koop. Kant en klaar. En ga je liever zelf aan de slag? Op de meeste vrijdagen kan dit op afspraak.  Het pompoentje op de voorgrond is een ornamentje gemaakt met de pompoenen pons en de stempelset Painted harvest.

Gezellig kijken hoe ik dit maakte en nog veel meer?
 Klik op deze foto en bekijk hem via mijn YouTube kanaal
Vervolgens heb ik in mijn live dit mooie ornament gemaakt. Ik heb het later op een pizza doosje verwerkt met het mooie bijpassende papier er bij. Dit ornament, het doosje en het papier zijn een onderdeel van het Kies voor kleur pakket nummer 10 al weer. Naast deze materialen vind je in het pakket  onder andere het designpapier, lint en beades pearls en uitgestansde bloemen van de Poinsettia place suite. Een beschrijving van een paar mooie, snelle kerstkaarten en nog veel meer. Een zeer compleet pakket voor nog steeds de zelfde prijs van € 17,50. Tot eind deze maand, september, te bestellen. Uitlevering is z.s.m. na bestellen.
Ook heb ik het nieuwe Kies voor kleur pakket, nummer 10 al weer laten zien. Ik ben aan de slag gegaan met de bloemen van de Poinsetttia dies en heb hier een ornament mee gemaakt. De benodigdheden om dit ornament te maken zitten o.a. in het nieuwe pakket. En natuurlijk nog veel meer. 
Extra najaarsactie: Bestel tm. 30 september voor min. 30 euro aan Stampin’ Up! materialen en ontvang een extra herfstmaterialen pakket. Goed voor diverse projecten en heerlijk mee aan de slag te gaan!
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.