Een cadeau doosje live gevuld tijdens de facebook live van donderdag.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Een cadeau doosje live gevuld tijdens de facebook live van donderdag.

Vandaag liet ik je in mijn facebook live uitzending zien hoe ik een Kadobox opbouw. Wat en hoe doe ik het in een leuke box.
Het is leuk om in de box een soort vakverdeling te maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat je er in doet. In dit geval heb ik een vlak verdeling zo gemaakt:
Stukje Crumb Cake cardstock van 9,5 x 21 cm. Dit rillen aan de lange kant op 4; 6,5; 9; 12; 14,5; en 17 cm. Plak de wandjes op elkaar vast.
Maak een leuk doosje, labeltjes, versierde envelopjes en alles wat je leuk vindt doe dit in het doosje. Versier de bovenkant zoals het voorbeeld of naar eigen inzicht.

In dit filmpje laat ik je zien hoe ik bovenstaande project maakte. 
Deze week heel veel verschillende boxen op dit blog.
https://youtu.be/cFJ5d3sGWOo

Gun jij jezelf ook een leuke cadeau box?
Met deze ultieme kadobox ga je zelf lekker aan de slag. Bestel hem nu bij mij dan kan je in november veel leuke projecten maken. Gewoon lekker thuis. Ik geef er ook nog een online workshop bij die je op 23 november live kunt volgen of later terug kunt zien. Natuurlijk zitten er hiervoor extra materialen bij het pakket. Is het stempelen nieuw voor jou en heb je nog helemaal geen materialen? Dan adviseer ik je er gelijk een stempelblok bij te kopen. Dit blok is een eenmalige aanschaf en ga je voor heel veel leuke stempel momenten daarna gebruiken. Ze zijn er in verschillende maten. Voor deze set adviseer ik de maat D, 118485 van € 10,50. Vanaf 3 november kan ik de bestelling plaatsten. En hierbij geld op=op.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.