De makkelijke maandag van de eerste week van oktober

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag van de eerste week van oktober

De ontwikkelingen en verwikkelingen volgen elkaar snel op. Eerst max 6 personen in huis, nu max 3. Mondkapjes advies aangepast. En misschien inmiddels al weer iets nieuws. Ik schrijf dit al iets eerder.
We slaan ons er door, we gaan er voor. In mijn atelier is het tot nu toe nog steeds mogelijk om workshops te verzorgen. Uiteraard aangepast aan alle maatregels. Echter steeds meer mensen blijven liever thuis. Ook daarvoor ben ik er. Op mijn YouTube kanaal een schat aan workshops met heel veel inspiratie en leuke projecten om mee aan de slag te gaan. Ook ga ik meer online workshops geven waarbij je vooraf een materialen pakketje kunt aanschaffen. Meer informatie volgt z.s.m. 
Dit boekje/ kaftje maakten we woensdag avond. Donderdag tijdens mijn fb live maakte ik een andere verzie hiervan.

En verder was het een week van veel achter de pc en ook met bloemschikken aan de slag.
Dit stuk maakte ik ook op bestelling:

Natuurlijk kan je bij mij alle materialen bestellen. Direct in de webshop, je betaald dan met een creditcard en je bestelling wordt z.s.m. thuisgestuurd. Heb je geen creditcard dan kan je ook je bestelling aan mij doorgeven. Geef de nummers goed door en geef aan of je de bestelling thuis gestuurd wilt hebben of zelf bij mij op wilt halen. Bestelling thuis laten sturen direct vanuit Stampin’ Up! kost altijd € 5,95 verzendkosten. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt.
Maak er een mooie week van. Blijf gezond, hou je aan de afspraken en adviezen. Wil je even bellen, je weet me te vinden.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.