De makkelijke maandag met weer voorbeelden van mezelf en van anderen.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag met weer voorbeelden van mezelf en van anderen.

Het was een hele bijzondere week. Mijn man had de vrijdag ervoor een ongelukje op het werk gehad. Na een dag mocht hij gelukkig weer mee uit het ziekenhuis. Wel moest hij rustig aan doen en hadden we veel aanloop. Uiteraard is iedereen blij om hem even te zien. Die belangstelling is hartverwarmend. Waar mogelijk liet ik workshops en openstelling atelier zoveel mogelijk doorgaan.
De kaartjes in de post, bloemen en lekkers voor hem en mij. Heel erg lief.

Zoveel leuke, mooie en lieve kaarten afgelopen week mogen ontvangen. Rechts de handgemaakte, links de “gedrukte” zal ik maar zeggen. Volgens mij zitten daar echt wel mensen tussen die ook graag zelf iets zouden maken. Of een kaartje kunnen kopen bij ons kaarten makers. Ik zeg nog heel veel markt te gaan……
Deze week stond de Arrange a wreath vooral in de hoofdrol. Onderaan dit bericht meer informatie over deze set. Met deze set gaan we onder andere ook aan de slag op de kranzenworkshop dag.
Een mooie combinatie van bloemschikken en aan de slag met papier, inkt en stempels.
Vlas of steeneik, meerdere opties mogelijk.

Ook hadden we deze week weer een hele leuke Crafting avond. Deze keer gaf Elles de Lang, een Stampin’ Up! collega demostratrice uit mijn TulpenTeam de workshop. Dit kwam zo goed uit dat ik ook heerlijk mee kon doen. Ook bij Elles kan je leuke workshops volgen. Neem eens een kijkje op haar Instagram account, langellesde.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.