De makkelijke maandag met weer zoveel leuke cadeautjes en projecten van team en cursisten.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag met weer zoveel leuke cadeautjes en projecten van team en cursisten.

In het leuke Stampin’ Up! Tulpenteam heeft een ieder zo zijn eigen wensen en plannen om met de mooie materialen aan de slag te gaan. De een wil vooral zelf leuke dingen maken en veel leren. Een ander maakt veel kaarten en verkoopt ze graag bij vrienden en kennissen. En weer een ander wil er workshops mee geven en ook de producten graag verkopen. Ik probeer voor een ieder in het team een concept aan te bieden. 
Met Elles en Barbara die ook workshops geven en er meer dan alleen maar voor zichzelf er mee aan de slag gaan heb ik af en toe een “Sales-team” meeting.
Voor deze keer hadden we een Swapp in het thema kerst afgesproken. Deze mooie kaarten mocht ik ontvangen:

Heerlijk inspiratie bij elkaar opdoen.
Ik maakte deze kaart voor ze:
Leden van het Tulpen team krijgen iedere maand een materiaal pakket cadeautje. Hier gaan ze mee aan de slag en delen deze voorbeelden weer in de groep en natuurlijk ook voor anderen. Ik werd nu verrast met twee pakketjes waar ik mee aan de slag kan gaan.
De resultaten van deze cadeautjes zie je binnenkort.
Ook hebben we een heel leuk nieuw plan. Later lees je hier meer over. 
Op de wekelijkse crafting avond gingen we aan de slag met een leuke inkleur techniek. Om in te kleuren of een leuke achtergrond mee te maken. Het basis idee lag zag je al eerder in het filmpje voorbij komen waarin ik dit zakje maakt. Klik op de foto om het filmpje te zien.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.