De makkelijke maandag met cursisten werk en een lieve kaart van een teamlid.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag met cursisten werk en een lieve kaart van een teamlid.

Afgelopen woensdag was het een beetje Halloween in het atelier. We hebben collage’s gemaakt in het thema Halloween, herfst of pompoenen. Een mix van diverse producten was de basis, velen hadden zelf ook wat materiaal mee genomen. Leuk om te zien dat je met een paar simpele producten zo iets leuks kunt maken. Diverse vormen uit zwart papier gestansd en dit bewerkt met koper poets. De basis waren dozen waar kousen in verzonden worden. Het houten doosje was ooit de basis voor kleine embellishments. Niets weggooien dus.
Wil jij ook wel zo een leuk project maken? Wie tm. 30 september voor minimaal 30 euro besteld bij mij ontvangt een leuk Halloween pakketje waar je diverse leuke creaties mee kunt maken.
Bestel direct in de webshop   of geef je bestelling via de mail aan mij door. Ook het Kies voor kleur pakket is vanaf nu weer te betellen en telt natuurlijk mee bij je bestelling.
Dit is één van de items die je kan maken met het Kies voor kleur pakket. Wil je weten wat er nog meer in zit, klik dan op de foto hierboven en je ziet een filmpje er van.  Bestellen en meer informatie via het tabblad van Kies voor Kleur.

Dit mooie en lieve kaartje mocht ik ontvangen van teamlid Ineke. Nogmaals dankjewel voor dit lieve kaartje. Wil je meer werk van Ineke zien, neem dan een kijkje op haar facebook pagina: https://www.facebook.com/stampineek of haar nieuwe blog: https://stampin-eek.jouwweb.nl/blog.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.