De makkelijke maandag blikt even een weekje terug op de avonturen van de Walking Stampers.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag blikt even een weekje terug op de avonturen van de Walking Stampers.

Ja je leest het goed. Twee vriendinnen die samen het avontuur zijn aangegaan om het Pieterpad te gaan lopen. Stempelen hebben we al jaren als gemeenschappelijk hobby. Hoe leuk is het om dan ook nog samen op pad te gaan. En ja natuurlijk hadden we wat creatiefs bij ons.

Vandaag dus even een inkijkje in een weekje prive van Ellen. Vanavond al weer een nieuwe, creatieve post in de serie bloghoppen. De wereldse blog hop van de training van Kylie Bertucci gaat vanavond live.
Mooie dag!
Heb jij je box of sunshine al gereserveerd bij mij? Vandaag nog even doen hoor! Meer informatie zie dit blogbericht.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.