De makkelijke maandag, begin van een nieuwe maand.

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

De makkelijke maandag, begin van een nieuwe maand.

1 november de herfst de winter is nu echt begonnen. Zo ziet het er tenminste buiten uit. De week van de Kadoboxen. De week van het ontvangen van het #OnStageAdHome pakket. De week van toch nog een workshopje kunnen doen. En de week van toch maar niet ons Pieterpad gaan vervolgen. Het voorjaar gaan de Walkingstampers weer verder wandelen langs dit mooie pad.
Deze leuke doosjes zijn tijdens de Crafting avond gemaakt. Een leuk voorbeeld van een collega Demonstratrice was de inspiratie.

Deze en ook andere verpakkingen gaan we maken tijdens de speciale online workshop die ik geef op dinsdag 17 november. Een speciale workshop voor de kopers van de nieuwste Paper Pumpkin box Joy to the world die ik dinsdag ga bestellen. Wil je hem ook nog hebben, geef dan nu je bestelling door. Bij deze box ontvang je van Ellen een leuk pakketje waarmee we deze workshop aan de slag gaan. En kan je de 17e niet, dan kan je het altijd later terug zien. Ook voor de andere leden van de Crafting bij-Ellen facebook groep is deze workshop leuk. Ik geef vooraf de materialen door die je klaar kan leggen.
De week van de kadoboxen, waaronder deze Sint box. Ook de komende tijd ga je nog leuke boxen voor bij zien komen.
En ook de week dat ik zelf verrast werd met een hele grote box. De box die ik gekocht heb met materialen voor een extra leuke beleving van #OnStageAdHome, van donderdag tm. zondag zijn wij als Stampin’ Up! demonstratrices aan de buis gekluisterd om alles te volgen. Helaas niet op locatie zoals andere jaren. Echter het wordt top opgevangen, aangepast en georganiseerd om toch de beleving voor een ieder er te laten zijn. Ik heb er zin in.
Deze nieuwe stempelset zat o.a. in het pakket.
Wil je weten hoe ik het maakte en hoe het pakket er uit ziet? Kijk dan even naar dit filmpje.
Maak er weer een mooie week van.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.