Dag twee van #onstage2019 was wederom een waar feestje

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Dag twee van #onstage2019 was wederom een waar feestje

De tweede dag van ons avontuur in Dortmund begon na een goede nachtrust met een goed ontbijt.  Zoals ook vandaag tijdens de presentaties naar voren kwam is het samen stempelen een ding. Het nieuwe mensen ontmoeten en hier dingen mee delen en doen is een bijkomend feestje. Samen met mijn teamleden Elles, Barbara en Maya vieren we hier onstage. Het tulpenteam staat voor gezelligheid. Heerlijk. In januari komt er een geweldige actie aan die misschien voor jou wel interessant is.

Vandaag weer geweldige product presentaties. Nieuwe voorbeelden. Ook mooie SU verhalen en wetenswaardigheden. Weet je bijvoorbeeld dat er zoveel papier is verkocht van SU dat er zekers 21 miljoen kaarten zijn verstuurd. Er zijn er veel meer gemaakt, echter we hebben er allemaal wel een paar thuis achter de hand. Toch….
De foto’s zeggen verder genoeg. Maandag tijdens mijn Fb live laat ik graag mijn swaps zien. 


Leuk dat je mijn berichtje hebt gelezen. Volgende week weer meer creatieve projecten.  Wij gaan hier lekker bijkomen en misschien vanavond nog wel even aan de slag. 
Liefs Ellen. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.