#BambooBeauty attentie kaartjes in een kort filmpje

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

#BambooBeauty attentie kaartjes in een kort filmpje

Donderdag hebben we heerlijk samen een dagje vrij genomen. Vandaar geen Facebook live. Wel heb ik even een kort filmpje opgenomen.

De set Bamboo Beauty, 155478, in de nieuwe jaar catalogus op pagina 49 vind je de set. Ik heb er een setje kaartjes mee gemaakt met alle teksten erop en ook een paar zonder. Een envelopje ook even in dezelfde stijl gestempeld. En zo heb je een leuk aardigheidje voor iemand.

Ik heb gewerkt met de kleuren Soft Succulent, Evening Evergreen en Merry Merlot. Ik heb verschillende stansen gebruikt om er een divers setje van te maken.
Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.
Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin’ Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.
Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.