Achtergronden en voorgrond bij elkaar passend maken

Ik ben Ellen

Ik vind het superleuk om anderen mee te nemen in hun creatieve reis en mijn eigen creatieve tandwieltjes staan nooit stil. Op mijn blog post ik creatieve uitspattingen die ik jou ook graag leer.

Nieuwste blogs

Alle categorieen

Achtergronden en voorgrond bij elkaar passend maken

De tekst in deze stempelset is heel veelzijdig. Ik heb een achtergrond gemaakt en in dezelfde kleuren een paar uitgestansde bloemen erop bevestigd. Dit formaat kaart, 7×14,5 cm (en dan de bovenkant dubbel gevouwen) vind ik een heel fijn formaat om op te werken.

Iets andere kleuren, geeft gelijk weer een ander resultaat.

Voor mijn vakantie had ik even een voorraadje uitgestansd. Heerlijk om iets op voorraad te hebben om even een serie kaarten te kunnen maken. Vooraf denk je dat je alle tijd hebt om veel te kunnen maken. En dan ben je op pad en dan is heerlijke boek toch ook wel weer erg leuk.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!
Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?
Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.
Kom je ook bij het Stampin’ Up! Tulpenteam?
Liefs Ellen.
  

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Heb je vragen? Mail me gerust. 

En wil je meer tips van mij lezen en op de hoogte blijven van de activeiten van bij Ellen? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.